Placeholder Mis on koolikutevastane padjake ja kuidas seda kasutada? – SIA ULECE

Kostenloser weltweiter Versand ab einem Bestellwert von 70 EUR! 🎁

Mis on koolikutevastane padjake ja kuidas seda kasutada?

Koolikuvastane soojendav padi on mõeldud 0 kuni 8 kuu vanustele imikutele,  et parandada vereringet ja vähendada kõhukrampe.

Londoni ülikooli teadlaste uuringud on näidanud, et soojus aitab imikutel leevendada koolikutest tingitud kõhuvalu. Koolikute põhjuseks arvatakse olevat peamiselt stress, mis on tingitud beebi kohanemisest uute tingimustega – eluga keskkonnas väljaspool emaüsa, aga ka uue toidu seedimisest. Soojus soodustab vereringet ja aitab lõdvestada pinges olevaid alakõhulihaseid, mille tulemusena leeveneb valu.

Koolikuvastane padi Täheke, Pilv ja Vaal on täidetud 100% looduslike viinamarjaseemnetega, millele pole lisatud lõhnaaineid. Üles soojendades püsib padjake soe kuni 30 minutit.

Patja võib soojendada mikrolaineahjus, praeahjus, radiaatoril või potis madalal kuumusel. Iga tellimusega on kaasas kasutusjuhend (inglise keeles), mis kirjeldab üksikasjalikult padja soojendamist..

 

Padjake sobib imeliselt ka vankri, hälli või voodi soojendamiseks. Tihti jäävad beebid magama emme või issi käte vahel ning ärkavad voodisse pannes üles, kuna tunnetavad temperatuurimuutust. Vastsündinutele meeldib olla soojas keskkonnas ning soe voodike lisab turvatunnet. 

Koolikutevastane padjake on võrratu kingitus igale uuele lapsevanemale!

osta Koolikutevastane padjake