Placeholder Kas ir anti-koliku sildāmais spilventiņš un kā to izmantot? – SIA ULECE

Free worldwide shipping on orders over 70€! 🎁

Kas ir anti-koliku sildāmais spilventiņš un kā to izmantot?

anti-colic heating pad with grape seed filling for babies

Anti-koliku sildāmais spilventiņš ir paredzēts sāpoša vēderiņa sildīšanai mazuļiem no 0 līdz 8 mēnešiem.

Londonas Universitātes koledžas zinātnieku pētījumi ir pierādījuši, ka siltums atvieglo koliku sāpes mazuļiem, ko var izraisīt stress, pielāgojoties jaunajiem apstākļiem – dzīvei atšķirīgajā vidē ārpus mammas punča, kā arī jaunās barības pārstrādāšana. Siltums mazina sāpes, veicina asinsriti un palīdz atslābt savilktajiem muskuļiem mazajā puncī.

heating pad filled with grape seeds for colic pain for newborns and babies

Spilventiņš Zvaigznīte, Valītis un Mākonītis ir pildīts ar 100% dabīgiem vīnogu kauliņiem bez pievienotām smaržvielām, un to uzsildot, spilventiņš spēj uzturēt siltumu līdz 30 minūtēm. 

Spilventiņu var sildīt mikroviļņu krāsnī, cepeškrāsnī, uz radiatora vai katliņā uz lēnas uguns. Katram pasūtījumam tiek pievienota lietošanas instrukcija, kurā sīki un smalki aprakstīts kā spilventiņu uzsildīt. 

warmekissen traubenkernkissen fur babys 

Spilventiņš lieliski noder arī lai sasildītu mazulīša šūpuli vai gultiņu īsi pirms gulētiešanas, kad mazulīti no mammas/tēta rokām ir jāpārceļ uz savu gultiņu, tādā veidā neiztraucējot zīdainīša miegu, jo mazuļi ir ļoti jutīgi pret temperatūras svārstībām – tiem patīk būt ieskautiem, drošībā un siltumā. Kā arī anti-koliku spilventiņš būs noderīga dāvana jaunajiem vecākiem!

Iegādāties sildāmo spilventiņu